Boshuis Bornia

ONZE LOCATIE IN HET BOS

Bienmenu beschikt over een sfeervolle eigen locatie (Boshuis Bornia) in het bos te Driebergen, waar op kleine schaal lunches, private dinners, kookworkshops, wijnproeverijen, meetings en High Tea's kunnen worden georganiseerd. Ons houten boshuis is prachtig gelegen aan de rand van Landgoed Bornia. Vanuit ons terrein loopt u zo het natuurgebied in. Tevens hebben we een eigen pétanquebaan, zodat u bijvoorbeeld uw Franse lunch kunt afsluiten met een wedstrijdje pétanque! 

Uiteraard houden we ook hier rekening met de richtlijnen van het RIVM ten gevolgde van COVID-19.

In de zomermaanden is het tevens mogelijk uw lunch of meeting buiten in onze bostuin te laten plaatsvinden. Mogelijkheden te over op de schitterende Utrechtse Heuvelrug! Bienmenu kan deze kleinschalige events van A tot Z voor u organiseren.

EVENTORGANISATIE
Ook is het mogelijk (een deel van) de organisatie van uw eigen event uit te besteden aan Bienmenu. De jarenlange organisatie van zeil-events, beurzen, partijen en het runnen van een kleinschalige B&B in Frankrijk maken dat organiseren Saskia van Diepeningen-Bakker in het bloed zit. 

MUZIEK: DJ CASPER

Casper van Diepeningen (2003) staat al van zeer jongs af aan achter de draaitafel en is inmiddels een veelgevraagd DJ op hockeyfeesten, verjaardagsfeesten (jong & oud) en heeft zelfs al twee keer in Supperclub Amsterdam mogen draaien. Als jong talent is hij een must op elk feest! Apparatuur, verlichting en DJ booth hebben we in eigen bezit en worden meegenomen naar alle optredens. 

 

1/3

Tarieven:

In overleg, per service of event verschillend

Freelance tarieven voor sommelier of gastvrouw vanaf €100,00 voor twee uur, daarna voor elk volgend uur vanaf €38,50 per uur (minimale afname 4 uur)

Wijnproeverijen vanaf  €250,00, exclusief de wijnen en glaswerk 

Prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en voorbereidingskosten