EVENTORGANISATIE
Ook is het mogelijk (een deel van) de organisatie van uw event of beurs uit te besteden aan Bienmenu. De jarenlange organisatie van zeil-events, beurzen, partijen en het runnen van een kleinschalige B&B in Frankrijk maken dat organiseren Saskia van Diepeningen-Bakker in het bloed zit. 

GASTVROUW
Zoekt u een professionele gastvrouw voor uw beurs of event? Saskia van Diepeningen-Bakker kan deze rol freelance vervullen. Met een enorme dosis gastvrijheid en enthousiasme en met gedegen kennis van gastronomie en wijnen. 

MUZIEK: DJ CASPER

Casper van Diepeningen (2003) staat al van zeer jongs af aan achter de draaitafel en is inmiddels een veelgevraagd DJ op hockeyfeesten, verjaardagsfeesten (jong & oud) en heeft zelfs al twee keer in Supperclub Amsterdam mogen draaien. Als jong talent is hij een must op elk feest! Apparatuur, verlichting en DJ booth hebben we in eigen bezit en worden meegenomen naar alle optredens. 

 

SLOEP VAREN

Bienmenu heeft de beschikking over een eigen sloep, waar we kleinschalige (bedrijfs)events op kunnen organiseren met catering. Vraag naar de mogelijkheden. 

 

1/2

Tarieven:

In overleg, per service of event verschillend

Freelance tarieven voor sommelier of gastvrouw vanaf €100,00 voor twee uur, daarna voor elk volgend uur vanaf €38,50 per uur (minimale afname 4 uur)

Wijnproeverijen vanaf  €250,00, exclusief de wijnen en glaswerk 

Prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en voorbereidingskosten