top of page

Bienmenu organiseert sinds 2001 cateringen (voor kleine tot middelgrote gezelschappen) op bijzondere locaties: van een zeilschip tot een huiskamerrestaurant, van een B&B in de Bourgogne tot een televisieset.

Ook op beurzen en events zijn wij te vinden.

Sinds 2019 beschikt Bienmenu tevens over een eigen (vergader)locatie in het bos van Driebergen: BOSHUIS BORNIA DRIEBERGEN.

Hier kunnen meetings, seminars, (foto)shoots, vergaderingen en teambuildingsessies worden georganiseerd, met passende catering.

Meer informatie onder de button 'Boshuis Bornia'.

TELEVISIECATERING / CREWCATERING

Daarnaast organiseert Saskia ook crewcatering bij televisieprogramma's (o.a. Heel Holland Bakt, Van Onschatbaarde Waarde,

Heel Holland Bakt-Kids, Het Perfecte Plaatje en Project Rembrandt) en grote zeil-events, zoals de Volvo Ocean Race. 

Haar koksdiploma behaalde Saskia van Diepeningen-Bakker in 2001 aan het Culinair Instituut Nederland te Utrecht.

Tevens behaalde Saskia haar certificaat Voedingsleer, Sociale Hygiëne, Certificaat Franse Boulangerie, Allergenencertificaat, WSET Level3 Advanced, Kaascertificaat, en het Certificaat "L'Art de la Cuisine Française-La Bourgogne' aan het prestigieuze Institut Le Cordon Bleu in Parijs.

EVENTORGANISATIE

Ook is het mogelijk (een deel van) de organisatie van uw eigen event uit te besteden aan Bienmenu.

De jarenlange organisatie van zeil-events, televisiecatering, beurzen, partijen, eventmanagement bij de Grand Prix-Formule 1 én het runnen van een kleinschalige Chambre d'Hôtes in Frankrijk maken dat organiseren en gastvrijheid Saskia van Diepeningen-Bakker in het bloed zit. 

bottom of page