Bienmenu organiseert sinds 2001 cateringen (voor kleine tot middelgrote gezelschappen) op bijzondere locaties: van een zeilschip tot een huiskamerrestaurant, van een B&B in de Bourgogne tot een beurs of event en uiteraard bij u thuis.

Daarnaast organiseert Saskia ook crewcatering bij televisieprogramma's (o.a. 'Heel Holland Bakt', 'Van Onschatbaarde Waarde', 'Heel Holland Bakt-KIDS' en 'Het Perfecte Plaatje') en grote zeil-events, zoals de Volvo Ocean Race. 

Haar koksdiploma behaalde Saskia van Diepeningen-Bakker in 2001 aan het Culinair Instituut Nederland te Utrecht.

* NB: uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM, ten gevolge van COVID-19 *

1/5

Tarieven:

In overleg, per service of event verschillend

Freelance tarieven voor sommelier of gastvrouw vanaf €100,00 voor twee uur, daarna voor elk volgend uur vanaf €38,50 per uur (minimale afname 4 uur)

Wijnproeverijen vanaf  €250,00, exclusief de wijnen en glaswerk 

Prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en voorbereidingskosten