top of page

Bienmenu organiseert sinds 2001 cateringen (voor kleine tot middelgrote gezelschappen) op bijzondere locaties: van een zeilschip tot een huiskamerrestaurant, van een B&B in de Bourgogne tot een beurs, event of televisieset.

Sinds 2019 beschikt Bienmenu tevens over een eigen locatie in het bos van Driebergen: BOSHUIS BORNIA DRIEBERGEN. Hier kunnen meetings, seminars, (foto)shoots, vergaderingen en teambuildingsessies worden georganiseerd, met passende catering. Meer informatie onder de button 'Boshuis Bornia'.

TELEVISIECATERING / CREWCATERING

Daarnaast organiseert Saskia ook crewcatering bij televisieprogramma's (o.a. 'Heel Holland Bakt', 'Van Onschatbaarde Waarde', 'Heel Holland Bakt-Kids' en 'Het Perfecte Plaatje') en grote zeil-events, zoals de Volvo Ocean Race. 

Haar koksdiploma behaalde Saskia van Diepeningen-Bakker in 2001 aan het Culinair Instituut Nederland te Utrecht.

EVENTORGANISATIE

Ook is het mogelijk (een deel van) de organisatie van uw eigen event uit te besteden aan Bienmenu. De jarenlange organisatie van zeil-events, televisiecatering, beurzen, partijen, Grand Prix-Formule 1 én het runnen van een kleinschalige B&B in Frankrijk maken dat organiseren en gastvrijheid Saskia van Diepeningen-Bakker in het bloed zit. 

bottom of page