Bienmenu organiseert sinds 2001 cateringen voor kleine tot middelgrote gezelschappen,
op zeilschepen & salonboten, maar ook op andere bijzondere locaties, bij u thuis, op beurzen en evenementen. Daarnaast organiseert Saskia ook crewcatering bij televisieprogramma's (o.a. 'Heel Holland Bakt', 'Van Onschatbaarde Waarde' en 'Het Perfecte Plaatje') en grote zeil-events, zoals de Volvo Ocean Race. 

Haar koksdiploma behaalde Saskia van Diepeningen-Bakker in 2001 aan het Culinair Instituut Nederland te Utrecht.

* NB: uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM, ten gevolge van COVID-19 *

1/3

Tarieven:

In overleg, per service of event verschillend

Freelance tarieven voor sommelier of gastvrouw vanaf €100,00 voor twee uur, daarna voor elk volgend uur vanaf €38,50 per uur (minimale afname 4 uur)

Wijnproeverijen vanaf  €250,00, exclusief de wijnen en glaswerk 

Prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en voorbereidingskosten