Bienmenu organiseert sinds 2001 cateringen (voor kleine tot middelgrote gezelschappen) op bijzondere locaties: van een zeilschip tot een huiskamerrestaurant, van een B&B in de Bourgogne tot een beurs of event en uiteraard bij u thuis.

Sinds 2019 beschikt Bienmenu tevens over een eigen locatie in het bos van Driebergen: BOSHUIS BORNIA. Hier kunnen meetings, seminars, (foto)shoots, vergaderingen en teambuildingsessies worden georganiseerd, met passende catering. Meer informatie onder de button 'BOSHUIS BORNIA'.

Daarnaast organiseert Saskia ook crewcatering bij televisieprogramma's (o.a. 'Heel Holland Bakt', 'Van Onschatbaarde Waarde', 'Heel Holland Bakt-KIDS' en 'Het Perfecte Plaatje') en grote zeil-events, zoals de Volvo Ocean Race. 

Haar koksdiploma behaalde Saskia van Diepeningen-Bakker in 2001 aan het Culinair Instituut Nederland te Utrecht.

* NB: uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM, ten gevolge van COVID-19 *

EVENTORGANISATIE

Ook is het mogelijk (een deel van) de organisatie van uw eigen event uit te besteden aan Bienmenu. De jarenlange organisatie van zeil-events, televisiecatering, beurzen, partijen en het runnen van een kleinschalige B&B in Frankrijk maken dat organiseren Saskia van Diepeningen-Bakker in het bloed zit. 

1/5