Met het WSET Advanced-diploma op zak en inmiddels heel wat jaren ervaring in de wereld van de wijn is dit een belangrijk onderdeel geworden bij de services die Saskia van Diepeningen-Bakker biedt met Bienmenu.

Tussen 2012 en 2020 runde Saskia een eigen B&B in haar oude watermolen MOULIN DU REUIL in de Bourgogne, Frankrijk. De B&B had een inpandige wijnbar, waar wijnen uit de gehele Bourgogne geproefd konden worden. Ook een uitstapje naar de wijngaarden van de Côte de Beaune, Côte de Nuits, Côte Chalonnaise of de Mâconnais behoorde voor de gasten tot de mogelijkheden. Voor Saskia de uitgelezen mogelijkheid om de Bourgogne en haar wijnen extra goed te leren kennen. Die kennis en passie nam ze mee terug naar Nederland en is in haar events en catering overal terug te vinden.


Momenteel is Saskia weer definitief terug in Nederland en is ze (naast cateraar) ook te boeken als sommelier voor diverse events, partijen en beurzen. Ook een wijnproeverij behoort tot de mogelijkheden. 

1/3

Tarieven:

In overleg, per service of event verschillend

Freelance tarieven voor sommelier of gastvrouw vanaf €100,00 voor twee uur, daarna voor elk volgend uur vanaf €38,50 per uur (minimale afname 4 uur)

Wijnproeverijen vanaf  €250,00, exclusief de wijnen en glaswerk 

Prijzen zijn exclusief BTW, reiskosten en voorbereidingskosten