Met het WSET Advanced-diploma op zak en inmiddels heel wat jaren ervaring in de wereld van de wijn is dit een belangrijk onderdeel geworden bij de services die Saskia van Diepeningen-Bakker biedt met Bienmenu.

Tussen 2012 en 2020 runde Saskia een eigen B&B in haar oude watermolen MOULIN DU REUIL in de Bourgogne, Frankrijk. De B&B had een inpandige wijnbar, waar wijnen uit de gehele Bourgogne geproefd konden worden. Ook een uitstapje naar de wijngaarden van de Côte de Beaune, Côte de Nuits, Côte Chalonnaise of de Mâconnais behoorde voor de gasten tot de mogelijkheden. Voor Saskia de uitgelezen mogelijkheid om de Bourgogne en haar wijnen extra goed te leren kennen. Die kennis en passie nam ze mee terug naar Nederland en is in haar events en catering overal terug te vinden.


Momenteel is Saskia weer definitief terug in Nederland en is ze (naast cateraar) ook te boeken als sommelier voor diverse events, partijen en beurzen. Ook een wijnproeverij behoort tot de mogelijkheden. 

Saint-Véran serveren
Saint-Véran serveren
press to zoom
Sommelier op Event
Sommelier op Event
press to zoom
Fixin 1er Cru
Fixin 1er Cru

Méo-Camuzet

press to zoom
Crémant de Bourgogne
Crémant de Bourgogne

Domaine Picamelot

press to zoom
Wijnblog maken met Janny van der Heijden
Wijnblog maken met Janny van der Heijden

Domaine Quarantaine

press to zoom
Proeverij Vyne Amsterdam
Proeverij Vyne Amsterdam

Vyne Amsterdam Prinsengracht

press to zoom
Bourgogne Vergisson Mâconnais
Bourgogne Vergisson Mâconnais
press to zoom
Tasting Event
Tasting Event
press to zoom
Bourgogne
Bourgogne
press to zoom
Du vin, du pain, du Rosette
Du vin, du pain, du Rosette
press to zoom
Bourgogne Puligny-Montrachet
Bourgogne Puligny-Montrachet
press to zoom
Wijnblog maken met Janny van der Heijden
Wijnblog maken met Janny van der Heijden

Domaine Quarantaine

press to zoom
1/3